ANUNT baze de date EBSCO

Începând cu data de 1 noiembrie 2018, EBSCO Information Services și ROMDIDAC, în parteneriat cu Asociația Anelis Plus, pun la dispoziția unor instituții membre ale consorțiului ANELIS Plus accesul gratuit (free trial) la baze de date EBSCO. 
 
15 baze de date vor fi disponibile pe platforma EBSCOhost (http://search.ebscohost.com) pentru un număr total de 58 de instituții membre ale consorțiului, conform repartizării din Anexă. 
 
Bazele de date care vor fi disponibile sunt următoarele: 
 
- În perioada 1.11.2018-30.11.2018  INSPEC  RILM Abstracts of Music Literature with Full Text   RILM Music Encyclopedias  
 
- În perioada 1.11.2018-31.12.2018  Academic Search Ultimate  Applied Science and Technology Source Ultimate    Business Source Ultimate    Computers & Applied Sciences Complete   CINAHL Complete   Dentistry & Oral Sciences Source   DynaMed Plus   Humanities Source Ultimate   MEDLINE Complete   MLA International Bibliography with Full Text   Sociology Source Ultimate   Sport Discus with Full Text  
 
Accesul va fi disponibil pentru toți utilizatorii din cadrul instituției, din interiorul sediului acesteia, pe baza adreselor de IP. Utilizatorii din instituțiile abonate la baze de date EBSCO prin intermediul Anelis Plus vor putea accesa platforma EBSCOhost și de la distanță, folosind conturile de acces mobil pe care și le-au creat. 
 
Anuntul in format pdf - Descarca
 

Curs Festiv Promotia 2018

afis curs festiv

 

Curs Festiv Afis - Descarca

Proiect - “PROmotorii FIrmei Tale (PROFIT) – pentru regiunea Centru”

Absolvenții și studenții Facultății de Stiinte Juridice, Economice si Administrative Brașov se vor putea înscrie ca membrii ai grupului-țintă în proiectul “PROmotorii FIrmei Tale (PROFIT) – pentru regiunea Centru”, finanțat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020, Axă prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul tematic 3.7: Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Pentru a descarca pliantul cu o descriere succinta a proiectului apasa AICI

Proiectul are ca obiectiv dezvoltarea competențelor antreprenoriale și crearea de noi afaceri în regiunea Centru, prin furnizarea de programe de formare profesională și activități integrate și este implementat de către Agenția de Dezvoltare Durabilă a Județului Brașov (ADDJB), în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret (USH).

Perioada de înscrieri va începe în 15 mai 2018, formularele urmând a fi disponibile on-line începând cu data de 15 aprilie 2018, pe siteul www.profitantreprenor.ro

Ca urmare a implementării proiectului, 336 de persoane din Regiunea Centru, cu vârsta între 18 - 64 de ani vor beneficia de măsuri de formare în domeniul antreprenoriatului.

Minimum 36 de planuri de afaceri vor fi sprijinite a se implementa în mediul urban, în diferite domenii non agricole.

Protocoale incheiate de USH Brasov

Protocol parteneriat LIBRIS

Protocol parteneriat ISJ Brasov

Protocol parteneriat Crucea Rosie

 

Planuri si rapoarte de cercetare

Plan cercetare 2016

Raport cercetare 2016

Plan cercetare 2017

Raport de cercetare 2017

Plan de cercetare 2018

Cercuri stiintifice

Departamentul Stiinte Juridice si Administrative

Departamentul Stiinte Juridice si Administrative 2016-2017 SEM.1 - Descarca

Departamentul Stiinte Juridice si Administrative 2016-2017 SEM.2 - Descarca


 

Departamentul Stiinte Economice

Departamentul Stiinte Economice 2016-2017 Sem.I - Descarca

Departamentul Stiinte Economice 2016-2017 Sem.II - Descarca


Informații cercuri științifice

CERCUL ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC: STUDII COMPARATIVE PRIVIND PROFESIILE JURIDICE LIBERALE

CERCUL ŞTIINŢIFIC STUDENŢESC Politica comerciala a României în contextul globalizării

Revista facultatii

Review of General Management promovează în paginile sale rezultatele relevante şiactuale ale studiilor şi cercetărilor consacrate teoriei şi practicii din domeniul managementului, oferind un larg spaţiu editorial specialiştilor interesaţi de acest domeniu. Revista este clasificată de către Consiliul Naţional al Cercetării Ştiinţifice (CNCS) în categoria B + si este indexată în mai multe baze de date internaţionale. Jurnalul se publică în limba engleză cu o frecvenţă de două numere pe an. Review of General Management se bucură de patronajul Societăţii Academice de Management din România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi site-ul revistei: http://managementgeneral.ro/

Redactor şef: Prof. univ. dr. Camelia DragomirEditorial Office email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.